η ασφάλεια των ανηλίκων στο διαδίκτυο

Όλοι όσοι χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο για να δούμε , γράψουμε , διαφωνήσουμε , συμφωνήσουμε , σχολιάσουμε , ανεβάσουμε φωτογραφίες και πολλά άλλα , είμαστε παρακλάδια ενός ιστού και δικτύου που τίποτε δεν πετιέται και όταν ακόμη βρεθούμε μήνες , έτη μπροστά από μια ανάρτηση μια εικόνα που έγινε πριν καιρό έχουμε την εντύπωση ότι αυτό δεν υπάρχει , πάει πέρασε .ΛΑΘΟΣ

Να θυμάστε ότι το διαδίκτυο είναι ένα άτιμο πράμα που δεν ξεχνάει ποτέ και τίποτε και όταν κάποιος κάποιοι το τσιγκλίσουν πετάει στη φόρα όσα ενδεχομένως θα θέλαμε να μην υπάρχουν μέσα του και μας αφορούν .   Πόσο μάλλον όταν σε όλη αυτή τη διαδικασία εμπλέκονται και παιδιά , ανήλικοι γενικώς που είναι ευάλωτοι σε κυβερνοεπιθέσεις που κρύβονται πίσω από εικόνες , έξυπνα σλόγκαν και από συνομιλίες .

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια .. και επειδή ο νέος σήμερα δεν αναλώνεται σε σπατάλη χρόνου εμπρός σε ένα κείμενο αλλά σε μια εικόνα βλέπει ότι θέλει να δει …..η παρακάτω μίνι ψηφιακή ταινία αφορά τους γονείς και τα ίδια τα παιδιά ..

cyber protection from georgios papadosifos georgiou on Vimeo.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: