ώρα για χιούμορ . Οι 7 φυλές του κοπανατζίδικου ( γυμναστηρίου)

idrwtsilas

Πρόκειται για έναν τίμιο τύπο που του αρέσει να μοιράζεται τα πράγματά του με τους άλλους γυμναστηριούχους. Στην προκειμένη περίπτωση, τον ιδρώτα του. Μπορεί οι μασχάλες και το κούτελό του να παράγουν περισσότερα υγρά κι από τα νερά που χύνει ο Νιαγάρας σε ένα 24ώρο, αλλά ο Ιδρωτσίλας δεν χαμπαριάζει. Νομίζει ότι η πετσέτα είναι ένα αξεσουάρ που απλώς κοσμεί τον αυχένα και όχι ένα αντικείμενο που το ακουμπάς στον πάγκο και στα μηχανήματα για να μην κάνουν οι μπίχλες μας Εράσμους.
Εργάζεται ως ψήστης σε σουβλατζίδικο.

kalwdios

Όσα φοράει, από τα παπούτσια μέχρι τα σκουλαρίκια του, κοστίζουν συνολικά 4.400€. Έχει iPhone 6 με 16 διαφορετικές εφαρμογές για γυμναστική και φοράει ακουστικά 7.1 για να ακούει τις χιπστερομουσικές του. Κάνει check-in μπαίνοντας και βγαίνοντας από το γυμναστήριο, φωτογραφίζει την πετσέτα του με την DSLR και την ανεβάζει αργότερα στο Instagram. Φεύγοντας από το γυμναστήριο ποστάρει σκρίνσοτ με τα στοιχεία της άθλησής του: «Χύσατε 224 σταγόνες ιδρώτα, Κάψατε 410 θερμίδες και τρέξατε 890 μέτρα».
Εργάζεται ως hacker.

nitsa

Το κατεξοχήν θύμα του Γύπα (που θα γνωρίσεις παρακάτω) είναι η Νίτσα, το όνομα της οποίας καθόλου δεν έχει να κάνει με πονηρή ομοιοκαταληξία. Με το που μπαίνει στο γυμναστήριο επικρατεί ένας μίνι συναγερμός. Η Νίτσα όχι μόνο τον αντιλαμβάνεται αλλά απολαμβάνει που τον προκαλεί. Όταν αποφασίζει να κάνει σκουώτ ή προσαγωγούς, οι άντρες του γυμναστηρίου αράζουν απέναντι με ποπ κορν, ενώ όταν σηκώνεται να πάει στο διάδρομο, το -άδειο μέχρι τότε- section γεμίζει ως δια μαγείας σε χρόνο ντε τε από τους κηφήνες (δεν χωράνε στους διαδρόμους, αλλά τρέχουν δύο-δύο και καβατζώνονται όλοι).
Εργάζεται ως Παργούμαν στον Κορυδαλλό.

theitsa

Είναι η Νίτσα μετά από 45 χρόνια. Είναι γύρω στα 70 και τη θαυμάζουμε που έχει τα κάκαλα να γυμνάζεται σε μια ηλικία που εμείς μάλλον θα είμαστε χυμένοι σε μια πολυθρόνα. Έχει κοντά μαλλιά αλλά αυτό δεν είναι ικανός λόγος για να μη φορέσει κορδέλα. Αποπνέει μια ρετρό διάθεση η οποία “σπάει” από το τελευταίο μοντέλο παπουτσιών που φοράει. Συνήθως δεν έχει ακουστικά και βάζει χύμα μουσική από το κινητό το οποίο και αφήνει στο πάτωμα. Κάνει ό,τι ακριβώς και οι υπόλοιποι, αλλά σε αργή κίνηση.
Είναι συνταξιούχος του δημοσίου (από τα 38).

gypas

Είναι ο κλαρινογαμπρός στην πιο hunter εκδοχή του, οπότε το γυμναστήριο αποτελεί γι’ αυτόν πεδίον δόξης λαμπρό. Όπου θηλυκό, ο γύπας ο σαλιάρης από πίσω. Με νύχια ακονισμένα, έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνει ντου στο θήραμά του. Ζήτημα όλα αυτά τα χρόνια που είναι γραμμένος στο γυμναστήριο να έχει παίξει πάγκο πάνω από μία φορά πάγκο. Βλέπετε, εκεί δεν σκάνε μύτη οι Νίτσες. Συνήθως τον πετυχαίνεις στο διάδρομο και στο ποδήλατο όπου οι Νίτσες πολλαπλασιάζονται σαν τα Γκρέμλινς.
Εργάζεται ως πάρμαν στο Πουρνάζι.

 konan
Ο Κόναν είναι γύρω στα 95 κιλά με περίπου 0,8% λίπος. Όλο το υπόλοιπο είναι μάζα που καλύπτεται από άτριχο δέρμα και πρωτεΐνη. Βρίσκεται πάντα στην πλευρά που είναι οι «αρσιβαρίστες» και δεν κάνει ποτέ ζέσταμα γιατί προθερμαίνεται στο σπίτι κοπανώντας το μοσχάρι που κρέμεται στο ταβάνι του, όπως έκανε και ο Ρόκι. Κάνει 4 επαναλήψεις (το πολύ) σε κάθε άσκηση και βάζει μίνιμουμ 170 κιλά. Εισπνέει και νομίζεις ότι έρχεται τυφώνας, εκπνέει και θυμάσαι τον αέρα που έβγαζαν οι φάλαινες στον ζωολογικό κήπο. Συμβουλεύει πάντα τους άλλους χωρίς να του το ζητήσουν.
Εργάζεται ως μπράβος ως υπάλληλος νυχτερινών κέντρων.
daskalos

Μιλάμε φυσικά για τον γυμναστή. Και για κάποιον διεστραμμένο λόγο ΟΛΟΙ οι γυμναστές είναι σαν αυτόν. Βαριέται απίστευτα τη δουλειά του και θέλει να αυτοκτονήσει κάθε φορά που ένας τύπος σαν εσένα του ζητάει βοήθεια. Φυσικά όλα αλλάζουν όταν μπαίνει η Νίτσα μέσα. Τη βοηθάει οικειοθελώς, σαλιαρίζει, στέλνει τον Γύπα για κοιλιακούς, συνεχίζει το σαλιάρισμα και γενικά κάνει ό,τι μπορεί για να τον αντιπαθήσουν όλοι στο γυμναστήριο. Αν δεν παίζει καμία Νίτσα στο γυμναστήριο, σκοτώνει το χρόνο του με τον Κόναν με τον οποίο μιλάει για μπάλα και πρωτεΐνες.
Εργάζεται χωρίς να εργάζεται στα αλήθεια.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: