ΕΙΣΒΟΛΗ . Οι εξωγήινοι έχουν ήδη έρθει [ cartoon video film]

Στις 30 Οκτωβρίου του 1938 ο Όρσον Γουέλς και το The Mercury Theatre on the Air μετέδωσε μία επικαιροποιημένη δραματοποίηση του κλασσικού μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας του H.G. Welles “Ο πόλεμος των κόσμων”. Οι Αρειανοί “προελαύνουν” ραδιοφωνικά και χιλιάδες ακροατές της Ανατολικής πλευράς της χώρας που έχασαν ή αγνόησαν τα μηνύματα ότι επρόκειτο για ένα θεατρικό έργο βγήκαν στους δρόμους έντρομοι. Τα τηλεφωνικά κέντρα της αστυνομίας και των εφημερίδων “βομβαρδίστηκαν” από τηλεφωνήματα τρομοκρατημένων πολιτών, ολόκληρες οικογένειες υπό τον φόβο της εισβολής οπλίστηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι σκέφτηκαν ακόμα και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας μπροστά στον επώδυνο θάνατο από τις ακτίνες των Αρειανών.

Ο Όρσον Γουέλς στο ραδιοφωνικό στούντιο

Το επόμενο πρωί οι New York Times με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά τους αναφέρουν ότι “ένα τεράστιο κύμα μαζικής υστερίας κατακυρίευσε χιλιάδες ακροατές του ραδιοφώνου… κάνοντας τους να πιστέψουν ότι ξεκίνησε μία διαπλανητική διαμάχη με την εισβολή των Αρειανών να σπέρνει τον θάνατο και την καταστροφή στο New Jersey και τη Νέα Υόρκη”.

Από τότε κύλησαν πολλά . Ροσγουελ , πράσινα και γκρι εξωγήινα τερατάκια , άλλοτε συμπαθή άλλοτε τρομακτικά ..είτε με αγαθές προθέσεις είτε με προθέσεις να κατακτήσουν τον πλανήτη και φυσικά να εξοντώσουν ότι ζει και αναπνέει επάνω του .. Στο κύμα αυτό της ουφολογίας προστέθηκαν θεάσεις συσκευών που έμοιαζαν με πούρα με κατσαρόλες με τηγάνια με μπαλόνια για να φτάσουμε στον πιο πιασάρικο ,δίσκο …έναν ιπτάμενο δίσκο …

Η επιστημονική κοινότητα δεν πήρε ευθύς εξαρχής θέση ..για δύο λόγους . Ο πρώτος είχε να κάνει με  το ότι την υπόθεση ανέλαβε ο στρατός ..είτε αυτός ήταν Αμερικανικός είτε της Ζιμπάμπουε. Ακόμη και σήμερα τέτοιου είδους υποθέσεις υπάγονται στα υπουργεία άμυνας των χωρών !! Ο δεύτερος ήταν ότι στην αυξανόμενη υστερία οι παγωμένες λογικές και στυγνές επιστημονικές απόψεις δημιουργούσαν αρνητική στάση δεδομένου ότι πολλοί επιφανείς ερευνητές έπαιρναν τεράστια ποσά για τις έρευνες τους και μια αρνητική ( και λογική) θέση απέναντι στην σαχλαμάρα που είχε ενσκήψει άφηνε υποψίες για συγκάλυψη και άλλα φαιδρά .Τι πιο ωραίο ένας ερευνητής να σήκωνε μεγάλα ποσά αφήνοντας να αιωρείται ότι ” κάτι ” ξέρει αλλά θέλει  έρευνα να το αποδείξει ..

Η πρόοδος της τεχνολογίας , οι αποστολές στο διάστημα , τα μέσα παρατήρησης που υπάρχουν σήμερα εξαφάνισαν τους ιπτάμενους δίσκους καταρχάς . Σπάνια πλέον υπάρχουν φήμες για θέαση ιπτάμενων δισκων ή άλλων σχημάτων σαν τα παραπάνω που γράφω.

Αντιθέτως το 2010 η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε , σε έκτακτη τηλεοπτική της ανακοίνωση σε παναμερικανική εμβέλεια , ότι στην διαβόητη λίμνη Μονό της Καλιφόρνια , που η τοξικότητά της δεν επιτρέπει σε κανένα έμβιο όν και σε κανένα είδος του φυτικού βασιλείου να επιβιώσει , ανακαλύφθηκε βακτήριο που δεν συνάδει με τις γήινες συνθήκες αφού ο δομικός λίθος αναπτυξής του είναι το αρσενικό και μάλιστα σε υπερπλάσιες ποσότητες απο τις κατανοητές !!!! Ιδού λοιπόν το πράσινο ανθρωπάκι με τις κεραίες ..Ένα βακτήριο !

Δείτε το δικό μας βίντεο cartoon με την βακτηριακή  ΕΙΣΒΟΛΗ

ΕΙΣΒΟΛΗ from georgios papadosifos georgiou on Vimeo.

 Ο Στίβεν Χοκινγκ ευφυέστατα δήλωσε ότι αρκεί μια διαστημική κάψουλα που την στέλνει ένας υπερπροηγμένος πολιτισμός  , όχι απαραίτητα πλησίον της γης  , να σκάσει  γεμάτη από βακτήρια σαν αυτά της λίμνης Μονό ώστε να αφανίσει το είδος μας αλλά και εν γένει το ζωικό βασίλειο  και οι κακοί της υπόθεσης να έρθουν μετά από δεκάδες χιλιάδες χρόνια χωρίς αντίσταση σε ένα μαγευτικό γαλάζιο πλανήτη ανύπαρκτο από ανάσα εμβίων όντων !

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: