Αποχαιρετισμός και επανιδείν στην Κρήτη [ drone vid ]

Ένας Κρητικός Αύγουστος ανήκει πλέον στο παρελθόν. Τι άλλαξε από πέρσι , εφέτος ?

Η Κρήτη είναι ένας απολαυστικά περίεργος προορισμός . Είτε έρχεσαι από μακρυά είτε ζεις εκεί . Είτε είσαι Κρητικός είτε όχι . Θαρρώ πως και οι μόνιμοι κάτοικοι θα βρίσκουν κάτι που θα τους αφήνει με το στόμα ανοικτό με όσα τους ανακαλύπτει το νησί ..

Σχετική εικόνα

Πέρα λοιπόν από τα τετριμμένα ” βούλιαξε το νησί από κόσμο” , ‘ ντερλικώσαμε στο τσιγαριαστό και ήπιαμε τον ινδικό ωκεανό σε ρακές ” υπάρχουν μερικές δεκάδες πράματα που φαντάζομαι πως κανείς δε δέχεται .

Απίθανοι τουρίστες που καβαλάνε αυτοκίνητα , μηχανές , γουρούνες και ότι άλλο σε τροχοφόρο και βγαίνουν στους δρόμους νομίζοντας ότι είναι πίστες drift , συνεχείς πνιγμοί στις θάλασσες ( ιδίως του βόρειου μετώπου ) από τύπους που νομίζουν ότι είναι ο Μάικλ Φέλπς σε έκδοση σβέρκο πλάτη μονοκόμματο και κοιλιά Έβερεστ  από τα βοτκομπιρόνια , τα κίτρινα πορτοκαλί βραχιολάκια που φοριούνται με καμάρι απο εισαγώμενους και ντόπιους πατριώτες που νομίζουν οτι κάνουν διακοπές στην Κρήτη αμπαλαρισμένοι σε ξενοδοχεία που ακριβώς τα ίδια είναι σε όλον τον ντουνιά ….

Αποτέλεσμα εικόνας για τι είδα φέτος στην Κρήτη

Η Κρήτη είναι μέσα στον καθένα ξεχωριστά και για διαφορετικούς λόγους στον καθένα

Το βιντεάκι που ακολουθεί είναι η Κρήτη , όπως παραμένει συνεχώς άγρια αδάμαστη και όμορφη

Κρήτη .Αυγουστος 2017 from georgios papadosifos georgiou on Vimeo.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: