Η άγνωστη μαγική Ελλάδα από drone

Άγνωστη Ελλάδα , τοποθεσίες που στέκουν μακρυά από τα κλικ των φωτογραφικών μηχανών και των βιντεοκαμερών . όμορφα μέρη που τα ξέρουν λίγοι και αυτοί από τους ακόμη λιγότερους κατοίκους των τριγύρω περιοχών .

Μαγικές εικόνες της Ελλάδας που στέκουν σιωπηλές και αδιάφορες στο πολύβουο μελίσσι των τουριστών των ταξιδευτών των αυτοκινήτων των ψησταριών . Γι αυτό και είναι τόσο σπάνια μέρη και αξιοθώρειτα !!

Αποτέλεσμα εικόνας για αγνωστα μέρη στην Ελλάδα Ελλάδα

Πόσοι ξέρετε οτι στην Ελλάδα υπάρχει καταρράκτης κοντά στα 150 μέτρα ύψος ? Είναι στα Τζουμέρκα κοντά στο χωριό Θεοδώριανα . Αρκετοί τον βλέπουν να πέφτει με ορμή -ιδίως όταν λιώνουν τα χιόνια στις κορφές των βουνών – αλλά αυτός χάνεται μέσα στη βοή και στις απότομες πλαγιές του βουνού .

Αποτέλεσμα εικόνας για οι καταρράκτες Ελλάδας

Πόσοι ξέρετε οτι υπάρχει ένας Καλιφορνέζικος φάρος στην άνω μύτη της Άνδρου μέσα σε μια γλώσσα πράσινου που καταλήγει στη θάλασσα και μοιάζει εντελώς ξεκομένος από την μορφολογία του νησιού ?

Αποτέλεσμα εικόνας για οι φάροι της Ελλάδας

Πεδιάδες στην Δοϊράνη λίμνη με τοπίο ίδιο με αυτό των Αυστραλέζικων στεπών που τρέχουν αντάμα βοοειδή με άγρια άλογα

Σχετική εικόνα

Απόκρημνα βράχια να αγναντεύουν το πέλαγος στην Ικαρία σαν να ναι ο ωκεανός ανοιχτά της Ν Ζηλανδίας

Σχετική εικόνα

Πυραμιδικές γεωλογικές μορφολογίες του εδάφους στην Εύβοια και Πελοπόννησο που με μια ματιά θωρείς πως είναι από άλλο κόσμο …

Αποτέλεσμα εικόνας για πυραμίδες στην Ελλάδα

ΔΕΊΤΑ ΤΑ στο βίντεο που ακολουθεί

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: