ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ, ΤΟΝ ΑΦΑΝΗ ΦΟΝΙΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για αεροψεκασμοί και σαχλαμάρες

Πόσο εύπιστοι είμαστε;

Σήμερα θα σας προβληματίσω με ένα πολύ απλό  αίνιγμα. Η ουσία του αινίγματος είναι ότι ο καθένας μπορεί να παραπλανηθεί πολύ εύκολα σε ζητήματα που δεν γνωρίζει καλά. Η μόνη άμυνα είναι η λογική επεξεργασία αυτού που ακούμε , βλέπουμε, ή εν γένει αντιλαμβανόμαστε.
Η πρώτη αίσθηση μπορεί να είναι απατηλή. Η Φύση το συνηθίζει άλλωστε αυτό. Βουτήξτε τα αριστερό σας χέρι σε πολύ κρύο νερό και το δεξί σε θερμό για μερικά δευτερόλεπτα. Μετά και τα δύο σε χλιαρό και θα διαπιστώσετε, ότι κάτι δεν πάει καλά με την αίσθηση της αφής. Όλα, μάλλον ξεκινούν από το μυαλό και καταλήγουν σ’ αυτό!
Αποτέλεσμα εικόνας για μας ψεκάζουν τα αεροπλάνα
«Την άνοιξη του 1997 , ο Νείθαν Ζόνερ, δεκατετράχρονος μαθητής γυμνασίου στο Αϊντάχο Φωλς των ΗΠΑ , μοίρασε μια έκθεση στους συμμαθητές του για τους κινδύνους του οξειδίου του υδρογόνου με τίτλο: «Οξείδιο του Υδρογόνου: Ο αφανής φονιάς»
Το οξείδιο του υδρογόνου όπως πληροφορούσε ψυχρά η αναφορά, προκαλεί χιλιάδες θανάτους ετησίως εξαιτίας ακούσιας εισπνοής, αποτελεί βασικό συστατικό της όξινης βροχής και έχει αποδειχθεί ότι επιταχύνει τη διάβρωση και οξείδωση πολλών μετάλλων. Σε αέρια μορφή προκαλεί σοβαρά, ακόμη και θανατηφόρα εγκαύματα. Η εν λόγω ουσία προκαλεί εθισμό και η εξάρτηση από αυτή δεν είναι αναστρέψιμη και η πλήρης στέρηση της ουσίας οδηγεί σε βέβαιο θάνατο.
Η πλειονότητα των συμμαθητών του Ζόνερ (86%) υπέγραψαν αμέσως αίτηση για την απαγόρευση της επικίνδυνης ουσίας.
Σχετική εικόνα
Και επειδή αυτό έρχεται από ψηλά τις περισσότερες φορές …τι? Μας ψεκάζουν ?
Τα αεροσκάφη που πετούν «εκεί ψηλά» πράγματι μας ψεκάζουν. Μάλιστα μας ψεκάζουν με ένα από τα πιο ισχυρά χημικά που υπάρχουν. Μια ουσία που μπορεί να δώσει και να πάρει τη Ζωή. Το πανίσχυρο αυτό μόριο όπως είπε ο παραπάνω πιτσιρικάς  λέγεται οξείδιο του υδρογόνου και είναι υπεύθυνο –με πολλούς τρόπους- για αμέτρητους θανάτους. Πρόσεχε λοιπόν, κι εκεί που θα πας να αγοράσεις το ψωμί ή εφημερίδα  την Κυριακή, κράτα και καμιά ομπρέλα…
Αποτέλεσμα εικόνας για rain gif
εφόσον αν δεν κατάλαβες το οξείδιο του υδρογόνου είναι το νεράκι ….

1 comment

  1. 😂😂😂 Ντάξ!!! Φοβερό… Η άγνοια και η ευπιστία σε όλο τους το μεγαλείο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: