σκάσε και κολύμπα …

Ας μην γελιόμαστε, κοιτάξτε γύρω σας.. οι περισσότεροι Έλληνες ούτε κατάλαβαν τι έγινε. Αύριο θα πάρουν τηλέφωνο τον λογιστή τους να ρωτήσουν αν δικαιούνται επίδομα θέρμανσης, η επίδομα ενοικίου, θα πάνε να πληρώσουν τις δόσεις τις εφορίας, θα μετρήσουν τα ψιλά που έχουν στην τσέπη τους, να δούνε αν βγαίνει ο μήνας, και θα συνεχίσουν την μικροζωή τους, μικροί ασήμαντοι.

Θεσσαλονίκη on air from Γιώργης Agmastermind on Vimeo.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν κατάλαβαν ότι μόλις άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου αφού υπάρχουν θέματα δεόντως μεγαλύτερα του ”Μακεδονικού” που λέγονται Θράκη και Βόρειος Ήπειρος | Τσαμουριά ενώ συνεχίζει το Κυπριακό να ταλανίζει.

Διαβάζω αναρτήσεις σε σόσιαλ μήντια σε τουίτερ κλπ ..το βρίσιμο πάει σύννεφο …αλλά πραγματικά σε ρωτάω ..που βρέθηκε ανειλικρινής ο πρωθυπουργός , ο Κοτζιάς και όσοι συν αυτούς υπέγραψαν ? Εσύ που κλήθηκες να ψηφίσεις το 15 τι ψήφιζες ? Σταράτα οι νυν κυβερνώντες στα είχαν αναλύσει ..Είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο αν έχουν άδικο ή δίκιο ..πάντως τα έλεγαν , τα πράττουν , οπότε ούτε περί προδοτών έχεις δικαίωμα να μιλάς ούτε μολότοφ να αμολάς .

naoussa from Γιώργης Agmastermind on Vimeo.

Έχουμε ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο ότι μόνο ένας αφελής θα πήγαινε σαν σφαίρα να υπογράψει μια συμφωνία που ηθικά ο κόσμος δεν την στηρίζει . Αυτά τα περί ειρήνης στα Βαλκάνια και ένωσης των λαών ειλικρινά πιστεύετε ότι τα θεωρεί και ο ίδιος ο Αλέξης σαν δυνατά ? Άλλων τα γούστα κάνουμε και εσύ που ψηφίζεις ή στηρίζεις την κυβέρνηση δε πα να σκούζεις ξέρεις ότι είναι η μόνη αλήθεια ..με άγνωστο όφελος αν υπάρχει τέτοιο.

Επίσης ελάχιστοι έχουν διαβάσει το κείμενο της συμφωνίας …αμφιβάλλω βέβαια αν το έχουν διαβάσει και αυτοί που είναι εντεταλμένοι γι αυτό ..οι βουλευτές δηλαδή παρόλο που δεν είναι και τόσο μεγάλο ..όσο ας πούμε το μνημόνιο fast track που ευθαρσώς ένας μεγαλοσχήμων τότε υπουργός δήλωνε ότι το ψήφισε αλλά δεν το έχει διαβάσει !!!!

Την Μακεδονία λοιπόν δεν μας την πήραν οι Σκοπιανοί.. εμείς δεν είμασταν  ικανοί να την κρατήσουμε.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν το βλέπω σε 1 εκατομμύριο Σκοπιανούς που θα λέγονται  Βορειομακεδόνες ή Κατωπατησιώτες αφού τα άλλα δύο που απαρτίζουν το σύνολο των τριών που είναι η χώρα τους είναι Αλβανοί , αλλά στο μπιρ παρά δοτισμό που επιδεικνύουμε σε θέματα εθνικού συμφέροντος .

Λίμνη Βεγορίτιδα from georgios georgiou on Vimeo.

Διότι όπως εύστοχα παρατήρησε ο Έντουαρντ Χάρις αρχαιολόγος , ιστορικός του Χάρβαρντ ..οι σύγχρονοι Έλληνες πολιτικοί μοιάζουν με αυτές που αν κάποιος τους κλείσει το μάτι ανοίγουν όχι το στόμα αλλά τα πόδια τους χωρίς πολλά πολλά . Μετά σκοτώνονται μεταξύ τους στο εσωτερικό ποιος θα πει πιο δυνατά όχι στον βιασμό ..

Άλλοι επιδεικνύουν αιδήμονα σιωπή- ένοχη σιωπή όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Άλλοι χορεύουν ‘’από τα ψηλά στα χαμηλά’’στα μπουζούκια και πνίγουν τον πόνο τους, τις τύψεις τους και τις ενοχές τους σε ένα κιβώτιο ουίσκι, όπως ο Πάνος Καμμένος ενώ τον τρολάρει ο αοιδός Γονίδης ”ας πρόσεχες ” άλλοι παριστάνουν τους μεγάλους στρατηγούς και γεωπολιτικούς αναλυτές, όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης , άλλοι έχουν λόγο μόνο ανοίγοντας κεφάλια επί δικαίων και αδίκων , μερικοί ή μερικές προσπαθούν να αναστήσουν παλιές πράσινες ηλιαχτίδες  και άλλοι όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέπουν τη συμφωνία σαν τζόκερ αφού δεν κράτησαν την καυτή πατάτα και θα ενδυθούν τον μανδύα του μακεδονομάχου αλα Παύλος Μελάς και είναι και το ΚΚΕ απλά το ΚΚΕ …

images

Ο δε πρωθυπουργός περνάει συμπληγάδες αλώβητος θεωρώντας ότι ανοίγεται ο δρόμος με την θερμή στήριξη της Δύσης για επάνοδο σε πλειοψηφική δυναμική έχοντας στην σχολική του τσάντα τους βαθμούς των δασκάλων ως λίαν καλός …μόνο που έχει απειρία ..την απειρία που λέει πως άμα κάνεις τη δουλειά ..απλά δε χρειάζεσαι μετά .

Όλα αυτά λοιπόν εσύ τα στηρίζεις , εσύ τους βολεύεις στα έδρανα μετά πας και βλέπεις my style rocks και power of love και έχεις άποψη για την Μακεδονία …τι λες ρε

Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!

Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;… 

Έρεβος , ο ναός from georgios papadosifos georgiou-Ag on Vimeo.

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: