Γιατί ελληνικό αρνί ….?

Πάντα υπήρχε η απορία γιατί ρε παλήκαρε το Ελληνικό αρνάκι είναι καλύτερο από το εισαγόμενο . Μίλησα σε κρεοπώλες σε βοσκούς και βρήκα πολλές απαντήσεις. Οι περισσότερες είναι από αυτές που λες ”α στα διάλα ρε , με δουλεύεις ” , αλλά η αναζήτηση συνεχιζόταν .

4

Μετά από ενδελεχείς λοιπόν άκρως επιστημονικές έρευνες καταλήξαμε και παρουσιάζουμε το γιατί ρε φίλε ο ελληνικός αμνός ρίχνει στα αυτιά στο ξένο αρνί ……

Επειδή είναι σκληραγωγημένο

Το Ελληνικό αρνί φίλε είναι λοκατζής . Δεν είναι σαν τα ζώα του εξωτερικού που έχουν μεγαλώσει με το σεις και με το σας, σε εύφορες πεδιάδες με γλυκά ηλιοβασιλέματα και τρίχες κατσαρές ούτε δίνεται σε κανένα άφεση αμαρτιών, όπως η γαλοπούλα του Thanks Giving απ’ τον πλανητάρχη. Εδώ γυμνάζονται εντατικά σε βράχια και κορφούλες για να ναι ετοιμοπόλεμα εκεί που θα καταλήξουν στο τέλος …Στην σούβλα !

Επειδή μόνο το Ελληνικό αρνί πηγαίνει στρατό

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 9 εκατομμύρια πρόβατα. Από αυτά, περίπου τα 170.000 μπορούν ανά πάσα στιγμή να επιστρατευτούν για τις ανάγκες του Ελληνικού Πάσχα. Για κάθε έναν έφεδρο αντιστοιχεί η στράτευση δύο αμνοεριφίων …πότε  απολύονται ? Δες την εικόνα και θα καταλάβεις

το Ελληνικό αρνί μεγαλώνει με αγάπη

Ο Έλληνας ο βοσκός αγαπάει απεριόριστα τα πρόβατα, ακόμα και αν η αγάπη τον στείλει στο νοσοκομείο. Είναι εκεί, στα εύκολα και στα δύσκολα και τα ελληνικά αρνιά απορροφούν την αγάπη του, η οποία μάλιστα είναι και το μυστικό της νοστιμιάς τους.Μη σχολιάζεις περικαλώ …..

όταν τα ελληνικά αρνιά έβοσκαν ρινίσματα πεντελικού μαρμάρου, τα Βάρβαρα αρνιά έτρωγαν βελανίδια

Η μακρά ιστορία των ελληνικών αυτοχθόνων κυρίαρχων αρνιών είναι ένας λόγος από μόνος του για να επιλέξει κανείς ελληνικό αρνί για την πασχαλινή του σούβλα. Εκτός αυτού όμως, τα ελληνικά αρνιά τρέφονταν με ρινίσματα πεντελικού μαρμάρου κατα την αρχαιότητα και αυτό εγγράφηκε στο dna τους με το πέρασμα του χρόνου, δίνοντας επιπλέον ντελικάτη γεύση στο ελλάνιο αρνί.

Επειδή δεν πεθαίνουν μοναχικά αλλά σαν τους σαμουράι όλα μαζί

Τα ελληνικά αρνιά σπάνια πεθαίνουν μοναχικά ή κομματιασμένα. Συνήθως, προς σεβασμό στο νεκρό ζώο, τα ψήνουμε ολόκληρα στη σούβλα όπου κάνουν οριζόντιες πιρουέτες πάνω από τα κάρβουνα, την ώρα που η ελληνική οικογένεια παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τη νεκρώσιμη ακολουθία. Συχνά μάλιστα στο τελετουργικό συμμετέχουν περισσότερα από ένα αρνιά, προκειμένου να μη νιώθουν μοναχικά. Άλλωστε δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό το επίτευγμα του Ελληνικού πολιτισμού, που δεν θα το καταφέρναμε εάν δεν υπήρχαν ελληνικά αρνιά και έλληνες ψήστες.

Επειδή υπάρχουν 18 αυτόχθονες κυρίαρχες ελλάνιες φυλές αιγοπρόβατων

Σύμφωνα με το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης υπάρχουν αυτή τη στιγμή 18 αυτόχθονες ελληνικές φυλές αρνιού. Η κάθε φυλή ζει σε μια στάνη-κράτος, όπου με δημοκρατικές διαδικασίες αποφασίζουν το χρώμα της σούβλας τους, και το μέγεθος του λάκου. Το κάθε αρνί έχει λόγο στα καθημερινά ζητήματα της στάνης, ενώ οι αρχαίες ελληνικές φυλές αρνιώνε είναι αυτές που μεταλαμπάδευσαν το πνεύμα της δημοκρατίας και στα ξένα πρόβατα.

Επειδή μαρινάρεται για ώρες ατελείωτες

Ξεχάστε τη ρίγανη το θυμαρι και τα λοιπά μυρωδικά, αγαπητοί φίλοι. Το μυστικό για το τέλειο μαρινάρισμα είναι το γαμάτο μαρινάρισμα που έχουν τα ελληνικά αρνιά και το οποίο προέρχεται από τους συστηματικούς αεροψεκασμούς ηλιθιογόνων στον Ελληνικό ουρανό. Μπορεί οι σιωνιστές και οι νεοταξίτες να μας ψεκάζουν για να μας υποδουλώσουν, αλλά τουλάχιστον όταν τα πεντανόστιμα chemtrails φτάνουν στην επιφάνεια της γης, απορροφώνται από τα αρνάκια και αυτό τους δίνει αυτή την πεντανόστιμη επίγευση που ουρλιάζει ΠΑΣΧΑ από χιλιόμετρα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: